Skip to main content
  • Gebruiker reacties

Staatvandienst

Henk Geerlink, managing consultant bij Staatvandienst, vertelt:

Door de groei van onze organisatie en onze caseloads hebben wij ervoor gekozen om te gaan werken met een gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem. Dit systeem moest daadwerkelijk ondersteunend zijn aan onze processen en het werk dat door al onze collega's op diverse afdelingen wordt gedaan. Het uiteindelijke voordeel ligt in onze kwaliteit waarmee we een betere dienstverlening voor onze klanten kunnen neerzetten. In 2011 hebben wij Jeroen Rigterink van Jerrisoft leren kennen door een aantal gesprekken en een kritische proefsessie RIVOS. De uitkomsten hiervan waren voor ons dusdanig, dat we de keus hebben gemaakt om het systeem in gebruik te nemen en de migratie van al onze gegevens te realiseren. Door de gezamenlijke inzet van de intern verantwoordelijken en Jeroen is dit proces zeer voorspoedig verlopen en hebben we ook hierin meteen een aantal ontwikkelingen op maat kunnen doorvoeren die passend waren bij onze wensen op dat moment.

Het softwarepakket is zeer gebruiksvriendelijk door de toegankelijkheid en de overzichtelijke basis, daarnaast is de bereikbaarheid van Jeroen en de snelheid waarmee hij eventuele kleine oneffenheden wegwerkt ook goed. We zijn zeer te spreken over RIVOS en kunnen op deze wijze onder andere op een eenvoudige manier de voortgang in de trajecten van onze cliënten bijhouden en met één druk op de knop de voortgang in een rapportagesjabloon verwerken. Onze consultants weten met behulp van de agenda in RIVOS wanneer de deadline staat gepland voor onder andere voortgangsrapportages. Alles wat voor ons werk belangrijk is kunnen we met een paar stappen uitdraaien. We kunnen bij Jeroen terecht met al onze vragen en suggesties. Hij zorgt er tevens ook gelijk voor dat hij RIVOS aanpast aan onze wensen.

Kortom onze organisatie is erg te spreken over RIVOS!

WAP Bemiddeling, jobhunting en re-integratie

Walther Piek, eigenaar van WAP Bemiddeling, Jobhunting en Re-integratie, vertelt:

Sinds februari 2010 maakt WAP gebruik van het cliëntvolgsysteem van Jerrisoft, genaamd RIVOS. Vanaf het begin was duidelijk te merken dat het programma geschreven was in samenwerking met een reïntegratiebedrijf, alles wat je je maar kon bedenken was aanwezig en zeer gebruiksvriendelijk. Ook wat betreft managementinformatie is het RIVOS ook zeer handig. Sinds een paar maanden hebben we de nieuwe versie van Rivos in gebruik wat het werken met RIVOS nog eenvoudige en overzichtelijker heeft gemaakt. Daarbij verloopt het contact met de ontwerper/maker van Rivos zeer prettig: Jeroen is goed bereikbaar en geen vraag is te lastig/moeilijk of vervelend, wil je iets speciaals, geen probleem Jeroen helpt je of neemt je ideeën mee in overleg met andere gebruikers en zo kun je er voor zorgen dat het programma zich verder ontwikkelt. Ook de informatie die we nodig hebben voor het keurmerk van Blik op Werk kunnen we in samenwerking met Jeroen rechtstreeks uit het systeem halen.

Kortom een zeer prettig en gebruiksvriendelijk programma!

Voordragt

Roel Dragt, eigenaar van Voordragt, vertelt:

“Voordat ik startte met mijn bedrijf Roel Dragt Arbeidsintegratie had ik eerder met cliëntvolgsystemen gewerkt, met allerlei problemen: omslachtig, erg veel verplichte velden, erg veel tabellen die vervolgens steeds veranderden en niet onbelangrijk: vastlopers, uitval enzovoort. Ik kwam in contact met Jerrisoft en dat bleek een gouden greep. Binnen de kortste keren werden we “gedwongen” om onze organisatie nog eens goed door te denken en Jeroen Rigterink van Jerrisoft bleek snel en goed in staat om ons werk en onze werkwijze te doorzien. We hebben vanaf het begin gezegd: we willen een systeem dat ons ondersteunt bij ons dagelijks werk en we willen niet allerlei verplichte handelingen moeten verrichten om het systeem aan het draaien te houden”.

Degenen die direct met cliënten werken zoals arbeidsdeskundigen, consulenten en jobcoaches kunnen heel gemakkelijk werken met RIVOS. Roel Dragt: “RIVOS laat je doen wat je moet doen: cliënten begeleiden naar en bij werk”.

Roel Dragt is tegenwoordig arbeidsdeskundige/directeur bij Voordragt en ook in dit bedrijf wordt met RIVOS gewerkt: “Toen ik een tijdje geleden weer wat kleiner ben gaan werken met Voordragt heb ik geen seconde getwijfeld: ik wilde weer werken met RIVOS. In overleg met Jeroen Rigterink heb ik gekozen voor de hosting versie. Het programma heb ik geïnstalleerd op een desktop en een laptop en zo kan ik overal RIVOS bereiken. Zo kan ik me weer concentreren op mijn eigenlijke arbeidsdeskundige en re-integratiewerk. Ik kan echt niet zonder RIVOS”.